Opvangmogelijkheden

Dagopvang

Voor de dagopvang zijn er verschillende pakketten mogelijk.

Voor de ochtenddeel kunt u kiezen vanaf 6.30 uur, 7.00 uur of 7.30 uur, voor een middagdeel kan u kiezen tot 18.00 uur, 18.30 uur of 19.00 uur.

Er bestaat de mogelijkheid om per dagverschillende pakketten te kiezen b.v. 's morgens van af 6.30 uur en 's middag tot 18.00 uur. Ook kunt u per dag in de week verschillende pakkenten nemen. Er kan alleen maar voor hele dagen gekozen worden.

Ook is er de mogelijkheid om dagen in te halen tot 2 maanden na de gemiste data. De lunch, en alles wat daar tussenin zit wordt door ons verzorgd, m.u.v. flesvoeding en een speciaal dieet. De kinderen krijgen bij ons drinken, fruit en tussen de middag een lunch.

Voorschoolse opvang

Deze opvang is van 7.00 uur tot 8.30 uur. Voor uw kind is er de mogelijkheid om tot 7.30 uur te ontbijten.
Om 8.10 stappen wij samen met de kinderen in de auto’s om ze naar school te brengen of wij brengen de kinderen lopend naar school. De kleuters (groep 1 en 2) worden naar de klas gebracht en de grotere kinderen kunnen spelen op het schoolplein tot school begint. De voorschoolse opvang bestaat uit de reguliere schoolweken. (40 weken)

Naschoolse opvang
De opvang tijden zijn tijdens de reguliere schoolweken van 15.00 uur tot 19.00 uur. De vrije middagen worden de kinderen vanaf 12.00 uur opgevangen. Zoals wij de kinderen naar school brengen halen wij ze ook weer op. Er is de mogelijkheid om dagen in te halen tot 6 maanden na de gemiste data. De naschoolse opvang bestaat uit de reguliere schoolweken. (40 weken)

Vakantieopvang
Zowel bij de voorschoolse als de naschoolse opvang is er ook de mogelijkheid dat wij de kinderen buiten de reguliere schoolweken opvangen, zoals tijdens de vakantie weken. U kunt dan kiezen voor 6 weken, 8 weken of 12 weken vakantieopvang. Deze vakantieopvang kan in dagdelen van 6 uur afgenomen worden. Alleen vakantieopvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Flexibele opvang
Alle opvangvormen zijn, zij het beperkt, ook als flexibele opvang af te nemen. Dit betekent dezelfde mogelijkheden zoals hierboven omschreven met als extra dat u geen vaste dagen heeft, u kunt de kinderen brengen wanneer het u uitkomt. De opgegeven dagen komen op de planning te staan en worden doorberekend. De ouders worden geadviseerd om minimaal 1,5 week van tevoren, om de plaats te garanderen, hun planning door te geven. Bij de dagopvang moet u minimaal 2 dagen in de maand afnemen, bij BSO is die verplichting er niet.

Inhaaldagen en wijziging van dagen
Voor alle opvangvormen geldt dat de niet afgenomen dagen, mits deze op werkdagen 24 uur van tevoren afgezegd zijn b.v. bij ziekte, inhaaldagen worden. De periode dat deze dagen ingehaald kunnen worden is afhankelijk van de opvangvorm. Studiedagen komen ook voor, wij kunnen dan de kinderen de hele dag opvangen, hier dienen de ouders zich wel voor aan te melden. De extra uren ten opzichte van het contract worden dan aan u doorberekend. Ook is er de mogelijkheid om van dagen te wisselen.